Alueellinen pysäköinninvalvonta käynnistyy 1.6.2015 alkaen

ParkkiPate yhtiö käynnistää valvontakierrokset maanantaista 1.6.2015 alkaen. Mikäli valvontamaksun saaneella asukkaalla on erimielisyyttä maksun aiheelisuudesta, on hänen selviteltävä asia suoraan pysäköintiä valvovan yhtiön kanssa. Reklamaation voi jättää internetissä osoitteessa http://www.parkkipate.fi/fi/reklamaatio.html

Väärästä pysäköinnistä voi myös lähettää vinkkiä ParkkiPatelle osoitteeseen info(at)parkkipate.fi tai soittamalla 010 322 1492 (arkisin klo 9-16).

Alla aikaisempi ajankohtaiseen julkaistu tiedote, josta selviää pysäköinninvalvonnan pääperiaatteet.

Väärä pysäköinti Wartalo Kodit Oy:n piha-alueilla ja pelastusteillä aiheuttaa jatkuvaa mielipahaa niissä asukkaissamme, jotka tunnollisesti noudattavat pysäköintiohjeita!

Alueellinen pysäköinninvalvonta

Alueellinen pysäköinninvalvonta

Tästä syystä Wartalo Kodit Oy:n hallitus on kokouksessaan 10.2.2015 päättänyt, että Wartalo Kodit Oy valmistelee alueellisen pysäköinninvalvonnan käyttöönottoa omissa kiinteistöissään. Pysäköinninvalvonnan suorittajaksi on valittu Suomen Aluevalvonta Oy/ParkkiPate.

Pysäköinninvalvonnasta kertovat kyltit ovat pääasiassa jo asennettu ja valvonta aloitetaan lähiaikoina. Pysäköintiohjeistus säilyy ennallaan, eli 10–15 minuutin pysäköinti muuallakin kiinteistön alueella kuin pysäköintialueella, on sallittu silloin, kun se on välttämätöntä raskaita tavaroita tai liikuntarajoitteista ihmistä tuotaessa ja vietäessä. Pysäköinti sisäänkäynnin läheisyyteen on sallittu myös asukkaan muuton yhteydessä. Silloin muuttotoiminnan on oltava selkeästi käynnissä.

ParkkiPate valvoo pysäköintiä koko kiinteistön alueella. Näin asumisturvallisuus ja -viihtyisyys kiinteistön alueella lisääntyvät, pysäköinti on helpompaa ja liikkuminen alueella kaikille turvallisempaa!

Tarvittaessa lisätietoja asiasta antavat huoltopäällikkö Seppo Tenhunen p. 010 4215 732 tai asukasyhteyshenkilö Mauri Boman p. 010 4215 716.

Wartalo Kodit Oy