Leffalippujen voittajat arvottu. Tampuurin asukassivut käytössä

Lippujen voittajille on ilmoitettu sähköpostitse sekä asukassivujen kautta ja ohjeistettu lippujen noutamisesta. Voittajien arvonta suoritettiin yhteensattumien vuoksi vasta 6.7.2021. Asukassivuille rekisteröityi n. 42 prosenttia Wartalon asunnoista. Alla vielä ohjeistus rekisteröitymiseen. Asukassivut kannattaa ottaa käyttöön!

Arvoisa asukkaamme

Wartalo Kodit Oy on ottanut käyttöön uudet Tampuuri asukassivut, jotka mahdollistavat asukkaille myös verkkoasioinnin palvelut. Jatkossa voit siis hoitaa oman kodin asioita 24/7, eli silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Asukassivuille täytyy rekisteröityä, kun niitä käyttää ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen tapahtuu pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen asukassivuille pääsee kirjautumaan omilla tunnuksilla, jotka luodaan rekisteröitymisen yhteydessä.

Rekisteröidy ja kirjaudu asukassivuille osoitteessa: https://wartalokodit-asukassivut.etampuuri.fi

Kaikkien 31.5.2021 mennessä rekisteröityneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden kesken arvotaan viisi kappaletta kahden elokuvalipun pakettia.

Wartalo Kodit Oy on myös lähettänyt kaikille asukkailleen postitse kirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet ja lisätietoa asiasta.