Internet ja TV kiinteistöissämme

Wartalo Kodit Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat solmineet 27.1.2016 yhteistyösopimuksen, jolla MPY sitoutuu toimittamaan Wartalo Kodit Oy:n kaikkien kohteiden asuntoihin valokuituyhteyden. Kuidun kautta välitetään asuntoihin kaapeli-TV kuvaa, sekä vuokraan sisältyvää 8 megabitin internetyhteyttä.

Projekti on nelivuotinen ja yhteydet ovat vuosittain käyttökunnossa aina viimeistään joulukuussa. Asukkailta muutos ei vaadi muita toimenpiteitä, kuin että jokainen voi harkita nykyisen internetyhteytensä tarvetta sen jälkeen, kun kiinteistö on liitetty MPY:n kuituyhteyteen.

pdficon_large Tiedote

pdficon_large Lista liitettävistä kohteista ja liittämisvuodet

MPY:n kotisivut

Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV peruskanavat

Ohjelma Kanavapaikka
Yle TV1 (1)
Yle TV2 (2)
MTV3 (3)
Nelonen (4)
Yle Fem / SVT World (5)
Sub (6)
YLE Teema (7)
LIV (8)
JIM (9)
TV5 (10)
Kutonen (11)
FOX (12)
AVA (13)
Hero (14)
Frii (16)
YLE TV 1 HD (21)
YLE TV 2 HD (22)
YLE Fem HD (25)
YLE Teema HD (27)
Alfa TV HD (35)
TV7 (45)
Himlen TV7 (46)
Inspiration (47)
MTV Finland (50)
TLC (18)
RT Documentary (54)*
Russia Today (55)
France24 (56)
National Geographic (20)

*) Kanava poistuu peruskanavista loppuvuoden 2016 aikana. Lisätietoja muutoksesta myöhemmin verkkosivuiltamme mpy.fi/kuluttajat.

MPY:n kaapelitelevisioverkon analoginen radiokanavajako

Ohjelma Taajuus (MHz)
YLE 1 / Yle Radio 1 87,6
YLE 2 / YleX 90,2
The Voice 91,0
YLE 3 / Yle Radio Suomi/Etelä-Savon Radio 93,0
NRJ 93,5
Järviradio 95,0
Radio City 97,3
Radio Mikkeli 98,3
Iskelmä Mikkeli 98,8
YLE Puhe 99,8
SuomiPOP 100,1
Radio Rock 102,5
Radio Aalto 102,9
Radio Dei 105,0
Radio Nova 105,5

Kanavapaketit

Kanavapaketeilla täydennät peruskanavien tarjontaa vaikkapa urheilun tai elokuvien ja sarjojen osalta. Valittavanasi on useita houkuttelevia kanavapaketteja ja korttiasiakkaat nauttivat kuukausittain ilmaisesta bonuskatselusta. Bonuskatselukanavat vaihtuvat kuukausittain. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 60. Maksullisten kanavapakettien katseluun tarvitaan Kaapelikortti, jonka hinta on 2,90 €/kk. Kaapelikortin ja kanavapaketit saat tilattua MPY:n asiakaspalvelusta p. 0306703033 tai asiakaspalvelu@mpy.fi. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa myös kanavapaketin valinnassa.

MPY:n TV-palvelut

Internet kiinteistössä

Perusnopeus 8M/1M jokaisessa asunnossa.
Asukkaalla on mahdollisuus nostaa huoneistokohtaista lisänopeutta solmimalla sopimus suoraan MPY:n kanssa.

Maksulliset lisänopeudet:
100M/10M 15,00 €/kk
300M/20M 35,00 €/kk
 

MPY Viihde 100M/10M

MPY Viihde 300M/20M

 

23,00 €/kk (24 kk sopimus, sisältää viihdeboksin)

43,00 €/kk (24 kk sopimus, sisältää viihdeboksin)

Tilaa lisänopeus:
MPY:n asiakaspalvelu puh. 030 6703033 (0,088€/min).

Lisäpalvelut:
Turvapaketti alk. 6,90 €
Liittymän siirtonopeuden nostaminen 0,00 €
Liittymän siirtonopeuden laskeminen 30,50 €
Veloitus paperilaskusta kuluttajille 1,50 €

Tilaa lisäpalvelut MPY:n asiakaspalvelusta puh. 030 6703033 (0,088€/min).

Laajakaista Kaapeli Kiinteistö -palvelut ovat saatavilla MPY:n rakentaman Kaapeli-TV -verkon alueella taloyhtiöissä, jossa on kaksisuuntainen talovahvistin ja joilla on Kaapeli-TV -sopimus MPY:n kanssa. Hintoihin ei sisälly asiakkaan kiinteistön sisäverkossa mahdolliset tehtävät laajennus- ja muutostyöt ja tarvikkeet. Hinnat perustuvat MPY:n hinnastoihin, joita voidaan muuttaa sopimusehtojen mukaisesti. Laajakaista Kaapeli Kiinteistö-palveluiden toimituksessa noudatetaan MPY Palvelut Oyj:n yleisiä sopimusehtoja yrityksille ja yhteisöille kun sopimusosapuolena on taloyhtiö ja MPY Palvelut Oyj:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille kun sopimusosapuolena on yksityinen henkilö. Hinnat sis. alv 24%.

Usein kysytyt kysymykset

Sain asukastiedotteen, koskien kaapeli-tv-operaattorivaihdosta – mitä minun pitäisi nyt tehdä?

Asukastiedotteessa on ilmoitettu kiinteistönne kaapeli-tv-toimittajan vaihtumisajankohta. Mikäli teillä on nykyiseltä KTV-operaattorilta (Telialta) kaapelinetti- tai maksu-TV-palveluita, huomioittehan, etteivät ne toimi enää muutosajankohdan jälkeen. Tällöin teidän tulisi ottaa yhteyttä Teliaan sopimusten irtisanomiseksi. Halutessanne voitte tilata MPY:ltä jatkoa varten vastaavat palvelut.

Irtisanoutuvatko Telian palveluni automaattisesti vai pitääkö minun irtisanoa ne?

Nykyiset palvelunne eivät irtisanoudu automaattisesti vaan teidän tulee itse ilmoittaa palveluiden irtisanomisesta Telialle. Tuokaa irtisanomistilanteessa ilmi se, että syy irtisanomiselle on Telian kaapeli-TV-sopimuksen päättyminen kiinteistössä.

Korvautuvatko nykyiset palvelut automaattisesti MPY:n vastaaviin?

Eivät korvaudu. Voitte valita vastaavat palvelut MPY:ltä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme p. 030 670 3033.

Haluaisin säilyttää nykyisen palveluntarjoajan palvelut, enkä haluaisi muutoksia.

Vuokranantajanne on solminut televisiopalveluiden osalta MPY:n kanssa sopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja tulee vaihtumaan. Muutoksen myötä, teillä on jatkossa käytettävissä markkinoiden moderneimmat palvelut.

Mitä hyötyä/uutta vaihdoksen myötä tulee?

MPY tarjoaa peruskanavien lisäksi lisäkanavia n. 160 maksu-TV-kanavan valikoimasta ja lisäksi laadukasta HD-kuvaa. Valokuidulla toteutettu laajakaistayhteys on puolestaan luotettava, joten tiedonsiirto tapahtuu sujuvasti ja häiriöttömästi niin kotiin kuin kodista maailmalle. Valokuidun avulla pystymme tarjoamaan jopa 300M/20M yhteyksiä.

Mitä jos huoneistoon sisältyvä 8M/1M nettiyhteyden nopeus ei riitä?

Voit tilata huoneistokohtaisen lisänopeuden MPY:n asiakaspalvelusta p. 030 670 3033.

Maksulliset lisänopeudet:

100M/5M 15,00 €/kk
300M/10M 35,00 €/kk

Lisänopeudesta teet sopimuksen suoraan MPY:n kanssa ja maksat sen omalla laskulla.

Millainen TV tai digiboksi tarvitaan?

Digitaalisten lähetysten katsomiseen kaapelitelevisioverkossa tarvitaan kaapeliverkkoon yhteensopiva digisovitin eli digiboxi tai televisio, johon on valmiiksi sisäänrakennettu digisovitin.

Digisovittimen tulee olla tarkoitettu kaapeliverkkoon (Cable ready/DVB-C). Kannattaa myös varmistaa, että laitteessa (digiboxi tai televisio) on Conax salauksenpurkujärjestelmä ja korttipaikka ohjelmakortille.

Kaapeli-TV:n peruspalvelu sisältää kotimaisia ja ulkomaisia perusjakelussa olevia televisiokanavia ja analogisia radiokanavia. Listaus kanavista löytyy osoitteesta www.mpy.fi. Lisäpalveluna on mahdollista hankkia maksullisia kanavia ja maksullisten kanavien katseluun tarvittava ohjelmakortti (kaapelikortti). Kaapelikortin kuukausimaksuun sisältyy muutamia huippukanavia. Lisäkanavapaketteja voi tilata asiakaspalvelustamme, myymälästämme ja jälleenmyyjältämme tai nettisivujemme kautta. Lisätietoa maksullisista kanavavaihtoehdoista löytyy osoitteesta www.mpy.fi.

Mistä tiedän, onko televisioni tai digiboksini Antenna Ready HD tai Cable Ready HD?

Osoitteessa www.testatutlaitteet.fi löydät luettelon kaikista Suomessa testatusta, teräväpiirtolähetysten katseluun soveltuvista televisiopäätelaitteista niin antenni- kuin kaapeliverkkoon.  Antenna- ja Cable Ready HD -hyväksytty laite toimii kaikissa Suomen kaapelitelevisioverkoissa. Myös jälleenmyyjämme ja asiakaspalvelumme voi tarvittaessa auttaa selvittämään laitteiden teknisten tietojen ja tyyppimerkintöjen perustella ovatko ne yhteensopivat.

Ajankohtaista

15.9. – 15-11.2020 vuokrasopimuksen tehneet ja viimeistään 30.4.2021 muuttaneet uudet Wartalo Kodin asukkaat saavat asua ensimmäisen kuukauden veloituksetta. KATSO VAPAAT
Lue lisää
Wartalo Kodit Oy:n asiakaspalvelun aukioloajat ovat 1.9.2020 alkaen arkisin maanantaista perjantaihin klo 09:00 – 16:00. Näiden perusaukioloaikojen ulkopuolella voit tarvittaessa
Lue lisää
Wartalo Kodit Oy aloittaa saunavuorot koronakeskeytyksen jälkeen maanantaina 1.6.2020 alkavalla viikolla. Lenkkisaunojen aloittamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Saunavuoromaksut laitetaan voimaan siten, että
Lue lisää