Internet ja TV kiinteistöissämme

MPY Telecom Oyj toimittaa Wartalo Kotien asuntoihin valokuituyhteydellä kaapeli-TV kuvaa, sekä 8 megabitin internetyhteyttä. Nämä palvelut sisältyvät vuokraan.

KAAPELI-TV

Peruskanavat kaikissa asunnoissa 18 kpl + 13 HD* -kanavaa

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Kanavaluettelo

LISÄÄ SISÄLTÖÄ TELKKARIIN KANAVAPAKETEILLA

Kanavapaketeilla täydennät peruskanavien tarjontaa vaikkapa urheilun tai elokuvien ja sarjojen osalta. Valittavanasi on useita houkuttelevia kanavapaketteja ja korttiasiakkaat nauttivat bonuskatselusta eli joka kuukausi vaihtuvasta ilmaisesta kanavasta.

Maksullisten kanavapakettien katseluun tarvitaan TV-kortti, jonka hinta on 2,90 €/kk. TV-kortin ja kanavapaketit saat tilattua MPY:n asiakaspalvelusta p. 0306703033 tai asiakaspalvelu@mpy.fi. Asiakaspalvelussa autamme tarvittaessa myös kanavapaketin valinnassa.

MPY:n TV-palvelut

INTERNET

Perusnopeus 8M/1M on jokaisessa asunnossa sisältyen vuokraan.

Kun tarvitset lisää vauhtia, tilaa oma lisänopeus !

Huoneistokohtainen lisänopeus 100M/10M, 15,00 €/kk _ MPY viihde -palvelulla 23,00 €/kk

Huoneistokohtainen lisänopeus 300M/20M, 35,00 €/kk  _ MPY viihde -palvelulla 43,00 €/kk

Lisänopeuden saat tilattua MPY:n asiakaspalvelusta p. 0306703033 tai asiakaspalvelu@mpy.fi. Asiakaspalvelussa autamme tarvittaessa oikean nopeuden valinnassa.

LISÄPALVELUT:

Huolettomaan netin käyttöön kannattaa hankkia tietoturva viruksia sekä vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan. Turvapaketti alk. 6,90 €/kk

Huolenpitopalvelun myötä tietokoneesi huolletaan säännöllisesti, jonka lisäksi palvelu valvoo jatkuvasti tietokoneesi kuntoa, hälyttää mahdollisista ongelmista ja poistaa ne. Palvelun hinta alkaen 9,90 €/kk.

Lisäpalvelut saat tilattua MPY:n asiakaspalvelusta p. 0306703033 tai asiakaspalvelu@mpy.fi. Asiakaspalvelussa autamme oikean palvelun valinnassa.

Millainen tv tarvitaan?

Digitaalisten lähetysten katsomiseen kaapelitelevisioverkossa tarvitaan kaapeliverkkoon yhteensopiva digisovitin eli digiboxi tai televisio, johon on valmiiksi sisäänrakennettu digisovitin.

Digisovittimen tulee olla tarkoitettu kaapeliverkkoon (Cable ready/DVB-C). Kannattaa myös varmistaa, että laitteessa (digiboxi tai televisio) on Conax salauksenpurkujärjestelmä ja korttipaikka TV-kortille.

Mistä tiedän, onko televisioni tai digiboksini Antenna Ready HD tai Cable Ready HD?

Osoitteessa www.testatutlaitteet.fi löydät luettelon kaikista Suomessa testatusta, teräväpiirtolähetysten katseluun soveltuvista televisiopäätelaitteista niin antenni- kuin kaapeliverkkoon.  Antenna- ja Cable Ready HD -hyväksytty laite toimii kaikissa Suomen kaapelitelevisioverkoissa. Myös jälleenmyyjämme ja asiakaspalvelumme voi tarvittaessa auttaa selvittämään laitteiden teknisten tietojen ja tyyppimerkintöjen perustella ovatko ne yhteensopivat.

Ajankohtaista

Wartalo Kodit Oy:n toimisto siirtyy kolmeksi kuukaudeksi kesäaikaan kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Olemme tällä välillä avoinna maanantaista perjantaihin klo
Lue lisää
Wartalo Kodit Oy:n henkilökunta viettää tyhy-iltapäivää perjantaina 7.5.2021 alkaen klo 10.30. Asiointi tällöin sähköisten palvelujen kautta osoitteessa https://www.wartalo.fi/sahkoinen-asiointi/ Keskiviikkona 12.5.2021
Lue lisää
Vapun aattona, perjantaina 30.4.2021, toimistohenkilökunta poistuu vapun viettoon klo 14.00 ja kiinteistöjen ylläpito klo 13.00. Wartalo Kodit Oy:n sähköiset palvelut
Lue lisää